De reünie is bedacht om na een leuke zomer iedereen de kans te geven om nog een keer samen te komen met alle koters en leiding. Het zal plaatsvinden op onze thuishaven in Delft, D.S.R.V. Laga.

In dit weekend worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd, die iedereen direct weer het JRK gevoel teruggeven. Zoals alle leuke spelletjes die je op JRK hebt gespeeld en ook weer een overheerlijk avondmaal, klaargemaakt door de echte kookhoofden van Laga! Vervolgens blijven we als vanouds met z’n allen (inclusief leiding) een nachtje slapen. Om de volgende dag natuurlijk weer te beginnen met ochtendgymnastiek!

Dus ben jij benieuwd hoe iedereen eruit ziet zonder zomers kleurtje? En wil je graag meemaken hoe de leiding er nou eigenlijk in normale kleding uitziet? Zorg dat je bij de reünie bent!

Update betreft Covid-19

Zoals we eerder aangekondigd hebben, wilden we in de winter opnieuw overwegen of een JRK-reünie, die in oktober 2020 zou plaatsvinden, in het voorjaar van 2021 mogelijk zou zijn. Aangezien de huidige maatregelen nog langer gelden, hebben we besloten om de reünie te schrappen. Helaas dus geen weekend in Delft met alle kinderen en leiding dit voorjaar!

(update: 18 februari 2021)