Informatie m.b.t. COVID-19

Op deze pagina vindt u informatie over hoe het Jeugdroeikamp omgaat met de uitbraak van het coronavirus, COVID-19.

Laatste update: 26 mei 2020

Lieve mensen,

Wij willen aan iedereen sterkte wensen namens het Laga Jeugdroeikamp. Het is een gekke tijd, maar gelukkig is er licht aan het einde van de tunnel! Wees nog even lief voor elkaar en houd je aan de richtlijnen!

Wij willen uiteraard enorm graag dat het Jeugdroeikamp van 2020 gewoon plaatsvindt. Voorspellen hoe de situatie in de zomer zal zijn is lastig, maar de laatste berichten zijn positief. We zullen altijd de richtlijnen van het RIVM blijven volgen, en we zijn in overleg met de plaatselijke gemeente, GGD en andere belanghebbenden. Aan de hand daarvan hebben we een aantal scenario’s uitgestippeld, zodat wij op een rationele wijze een besluit kunnen nemen over de doorgang van het Jeugdroeikamp. Gezondheid staat voorop!

Door de vele inschrijvingen voor week 2 hebben wij besloten om de inschrijvingen voorlopig te sluiten. Hiertoe hebben we besloten om de drukte op het kamp te beperken, en onderlinge afstand te kunnen bewaren. Wilde u uw kind graag nog voor week 2 inschrijven? Met week 1 en week 3 is er veel overlap qua leeftijd, en daar zijn er nog plekken vrij! Als dit geen oplossing voor u biedt, dan kunt u naar jrk@laga.nl mailen om uw kind op de wachtlijst voor week 2 te zetten.

De inschrijvingen voor week 1, 3 en 4 van het Jeugdroeikamp 2020 zijn dus voorlopig gewoon open! Wij zullen deze pagina updaten met nieuwe informatie zodra die beschikbaar is. Zodra er doorslaggevende berichtgeving vanuit de overheid komt, maar uiterlijk op 19 juni 2020, een maand voor het begin van de eerste kampweek, nemen we een definitief besluit over de doorgang van Jeugdroeikamp 2020. Dan zullen wij ook iedereen die zich heeft ingeschreven berichten met nadere informatie.

Met zonnige groetjes, 
JRK 2020

white gradient