Al 38 jaar organiseert D.S.R.V. Laga in de zomer een roeikamp voor kinderen tussen de leeftijd 9 en 18 jaar. Er zijn vier weken, elk met een andere leeftijdsgroep.

Op Laga’s jeugdroeikamp vindt een grote verscheidenheid aan activiteiten plaats. De nadruk ligt op roeien, maar zoals het hoort op een echt zomerkamp is er daarnaast ook een hele hoop ander vermaak!

Overdag wordt er geroeid in verschillende groepjes onder leiding van een instructeur. Deze instructeur heeft in zijn of haar leven al veel harde halen gemaakt. Je kan hier dus erg veel van leren en na een week roei ook jij de sterren van de hemel! Tijdens de roeimiddagen roei je in je groepje in het water rondom Naarden-Vesting. Met alle vestingmuren, bruggetjes en smalle slootjes leer je naast gewoon roeien ook veel over algemene bootbeheersing en behendigheid. Om je helemaal op je gemak te gaan voelen in een roeiboot zijn er allemaal trucjes die je kan doen in een skiff. Staan op één been, palen verwisselen en door je rigger heen klimmen. Aan het eind van de week is er geen stukje boot meer dat jij niet kent!

‘s Avonds kunnen we moe maar voldaan samen aanschuiven aan tafel en genieten van een heerlijke avondmaaltijd verzorgd door de leiding. Om de dag goed af te sluiten is het daarna tijd voor een avondactiviteit. Er komen verschillende spannende spellen aan bod en elk jaar is er natuurlijk een Gala. Na zo’n drukke dag is het opstaan de volgende ochtend niet altijd even makkelijk. Gelukkig staat de leiding ook dan voor je klaar! Na een lekker potje ochtendgymnastiek om de nieuwe dag in te luiden kunnen we er allemaal weer tegenaan!


Lijkt dit je wat? Schrijf je direct in via de knop hieronder!

Schrijf je nu in!

Geïnteresseerd, maar nog even over nadenken? Laat je mailadres achter, dan sturen wij een herinnering als het kamp bijna vol is* indicates required