Ik vond het heel erg leuk! Leuke leiding en chill. Ook leuke activiteiten! Dropping kan wat moeilijker (niet op de grote weg maar bos ofzo) en i.p.v. 2x roeien per dag misschien 1x want dat was wel een beetje vermoeiend. Maar het was wel een grote fuif op JRK

— Week 4, 2019

De leiding was zo als altijd heel erg tof. We hebben heel veel leuke activiteiten gedaan en het is voor iedereen leuk, voor zowel roeier als niet roeier

— Week 3, 2019

2e keer mee met JRK.. het was super gezellig en ik vond het erg leuk om zo samen met iedereen lekker bezig te zijn.. roeien is echt zooooo leuk en ook al was het super heeeeeeet ging het super goed met zwemmen, film kijken .. het eten was echt veel lekkerder dan vorig jaar .. en alle activiteiten waren ook super leuk .. bedankt voor de gezellige week tot volgend jaar .. groetjes Maya

— Maya, week 1, 2019

Kort maar krachtig; het enthousiasme van Sophie was aanstekelijk. Het was een feest om de dagelijkse update met foto’s te zien en de prachtige verhalen na afloop te horen. Nooit eerder geroeid, niet eerder op kamp geweest, maar ze gaat volgend jaar weer: zo leuk was het!

— Ouder week 4, 2019

Onze zoon van 13 jaar was dit jaar voor de tweede keer mee op JRK kamp en vindt het geweldig. De leiding is minstens even enthousiast als de deelnemers. Naast het leren roeien, kunstjes doen in de boot en zwemmen is er ook tijd voor een Gala, bonte avond en dropping. Dit jaar was het nog leuker dan het eerste jaar. Nu weer 51 weken wachten.

— Ouder week 2, 2019

Supergave leiding, heel veel humor, woordgrapjes, liedjes, en ze willen meteen weer. Roeien veel geleerd, veilig, goede aanwijzingen en instructies.

— Ouder van 3 kinderen, 2019

Je kind op kamp sturen is altijd een spannende stap.. zeker als het niet van de vaste sport of activiteiten club is ..
Maar JRK is super! Kinderen zijn er direct thuis, ze worden compleet begeleid in het roeiproces en leren op een leuke, gezellige manier deze leuke sport kennen.
Daarnaast krijgen ze een kleine glimp van het studentikoos leven: een gala allerlei activiteiten en gewoon een fantastisch goed begeleid groepsgebeuren, onze oudste dochter is al 2 x geweest. Volgend jaar gaat ze zeker weer en haar zusje ook!

— Rashni, ouder week 1, 2019

Maurits heeft een waanzinnig kamp gehad met en bij Laga! Zeer zeker komt hij terug!

— Ouder week 3, 2018

Al 3 jaar op rij een dol enthousiast kind!

— Ouder week 1, 2018

Onze dochter heeft het reuze naar haar zin gehad.

— Ouder week 3, 2018

Het was gezellig, veel plezier gehad en lekker sportief geweest. Veel geleerd: techniek en bootgevoel. Kom zeker volgend jaar weer.

— Week 2, 2018

Het is gewoon te leuk, niet te beschrijven!

— Week 1, 2018