Om een idee te geven hoe zo’n week JRK er nou uit ziet, hebben we gevraagd aan ouders en hun kinderen om te delen hoe zij hun week hebben ervaren!

“Wij plannen onze vakantie inmiddels om het JRK heen. Beide kinderen (12 en 13) vinden het echt geweldig en raken niet uitgepraat over de activiteiten, de grappen en grollen met de leiding en de goede sfeer tussen de kinderen onderling. Ze roeien geloof ik veel en goed, maar alle elementen om het roeien heen, zoals het wisselende thema, de spellen en de verhalen over het leven als studentenroeier, met als klapstuk een heus gala, maakt het magisch. Alle zeilkampen, judokampen, hockeykampen en surfkampen die ze de afgelopen jaren hebben gedaan (en dat zijn er heel wat) vallen in het niet bij het JRK. Onze twee kinderen genieten het hele jaar door nog na en houden zelfs contact met wat vriendjes en vriendinnetjes die ze op het kamp hebben gemaakt. Oh, en de JRK playlist is ook top! Gewoon op repeat zetten tijdens een roadtrip en de sfeer zit er gegarandeerd in!” 

“Het JRK is al jaren een traditie voor onze kinderen. Ook wij plannen onze zomervakantie er inmiddels omheen. Een succesrecept om niet van af te wijken!”

“Onze dochters gaan al meerdere jaren mee met het kamp mee maar het blijft een fantastisch feest .. vanaf het moment naar huis gaan kijken ze alweer uit naar het volgend jaar .. ze houden contact met vrienden via app groepen. Het is een fantastisch kamp waar je alles leert over roeien .. je hoeft het dus nog niet te kunnen en/of kennen.. dat is fijn en naast roeien zijn en zoveel leuke andere activiteiten .. ze missen ons echt geen minuut .. Leiding is goed op de hoogte, persoonlijk en de communicatie top .. voor ons echt een absoluut vast item van de zomervakantie ..”

“De dag dat ik mijn zoon op ging halen, vond ik spannend! Want hij ging voor het eerst naar een kamp waar iedereen bleef slapen. Terug in de auto was hij vol verhalen, ervaringen, vrienden en roei-plezier. Hij wil volgens jaar absoluut weer!”

“Heerlijk om alle drie kinderen een week weg te hebben ;-)”